1. adatkezelÉSI SZABÁLYZAT

 

  1. 1.Adatkezelő megnevezése, elérhetősége:

 

Bánffi & Bánffi Vagyonkezelő és Termelő Kft.

Székhely: 6725 Szeged, Földmíves utca 7.

Nyilvántartó bíróság: Szegedi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 06-09-006840

Adószám: 12460016-2-06.

Elérhetőség: 0662/443-472, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  1. 2.Adatkezelés megnevezése

Adatkezelés a webáruházon regisztrált Ügyfelek önkéntes és kifejezett hozzájárulása alapján.

  1. 3.Adatkezelés jogalapja, célja

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§ (1) bekezdése a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. Az adatok kezelésének célja az Ügyfelek azonosítása a megrendelések teljesítése (a termékek szállítása) érdekében.

  1. 4.Kezelt adatok köre

Az Ügyfél által a regisztráció során megadásra kerülő személyes adatok közül a személynév (cégnév), lakcím (székhely), elektronikus kézbesítési cím (e-mail), telefonos elérhetőség valamint a webáruházon keresztül leadott megrendelések során a számlázási név, a kiszállítási cím és a telefonos elérhetőség az Ügyféllel történő eredményes kapcsolatfelvétel érdekében.

  1. 5.Az Ügyfél által megadott adatokhoz a weboldal, webáruház többi felhasználója nem férhet hozzá. Az Ügyfél által leadott megrendelések azonosítása érdekében rögzítésre kerül az Ügyfél számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — az Ügyfél számítógépének beállításától függően opcionálisan — a böngésző és az operációs rendszer típusa. A hivatkozott adatokat a Szolgáltató rendszere automatikusan naplózza. A naplófájlban rögzített adatokat a Szolgáltató nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal. Az adatokat kizárólag az adatkezelő dolgozza fel, az adatokhoz csak a Szolgáltató férhet hozzá.

A naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag technikai és statisztikai célokat szolgál. Az Ügyfélnek lehetősége van internetes böngészőjét úgy beállítani, hogy az ne engedje meg az egyedi azonosító jel elhelyezését az Ügyfél számítógépére (böngészőtől függően általában az eszközök menüben a beállítások/internetbeállítások pontban).

Az adatkezelő Szolgáltató nem használja fel a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat. Szolgáltató a törvény alapján kötelező adattovábbítások kivételével kizárólag az Ügyfél előzetes és kifejezett hozzájárulása esetén ad át személyes adatokat harmadik személyek részére.

  1. 6.Adatkezelés időtartama

A regisztrált Ügyfél által megadott adatok esetében az adatkezelés a felhasználói fiók (regisztráció) törléséig tart.

  1. 7.Személyes adatok törlése

Az Ügyfél személyes adataira irányuló törlési igényét e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre juttathatja el a Szolgáltató részére. Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az Ügyfél adatait adatbázisából. A törlést követően az adatok nem állíthatóak helyre.

  1. 8.Adatbiztonság

Szolgáltató az Ügyfél adatokat az ITConsult Pro Informatikai Zrt. (1111 Budapest, Budafoki út 31., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)  szervertermében telepített, 24 órás őrzéssel védett, dedikált szervereken tárolja.

 

  1. 9.Adatkezelési szabályzat módosítása

Szolgáltató fenntartja a jogát arra, hogy jelen adatkezelési szabályzatot az Ügyfelek előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Az Ügyfél a webáruház - módosítás hatálybalépését követő - használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

  1. 10.Ügyféljogok

Az Ügyfél személyes adatainak kezeléséről tájékoztatást kérhet a Szolgáltatótól, melynek keretében a Szolgáltató tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell eljuttatni az Ügyfélnek. A tájékoztatás kérés tárgyában a Szolgáltató 8 munkanapon belül köteles válaszolni.

  1. 11.Jogérvényesítési lehetőségek

 

Az Ügyfél jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 22.§-a alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kezdeményezheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárását is (1125  Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, +36 (1) 391-1400, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., http://naih.hu). A felhasználó további kérdéseit, illetve észrevételeit a Szolgáltató Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címére továbbíthatja.

Az adatkezelési szabályzat módosításig illetőleg visszavonásig hatályos.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information